MARSKRESTAURANTEN 2018-03-01T23:48:18+01:00

MARSKRESTAURANTEN

Hos os er du, dine venner, familie og kolleger garanteret en smagsoplevelse.  I får serveret en middag bestående af 1,2 eller hele 3-retters menu, som er kreeret specielt til jer af vores professionelle partner. Middagen serveres som udgangspunkt før show.

Middag skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. På aftenen for dit besøg, er det desuden meget vigtigt, at du straks informerer din tjener om mulige allergier, så vi sammen sikrer os, at de nødvendige hensyn bliver taget. OBS: PRISEN ER MIDDAG & SHOW PR. PERSON

DEN GODE SMAGS OPLEVELSE

Vi elsker mand, og de råvare  vores område har at byde på. Derfor lægger vi stor vægt på at vores gæster får en helt perfekte smags oplevelse. Dette gør vi gennem et godt samarbejde med lokale partnere, som kan leverer en unik oplevelse, hver gang. Menuerne bliver sammensat efter årstidens råvare.

RESTAURANT ROS

Med deres mange års erfaring rundt på forskellige toprestauranter, har de to kokke Rodrigues & Snnitgaard åbent deres  egen restaurant i hjertet af Tønder by – Restaurant ROS. Restaurant ROS sætter fokus på de gode sønderjyske råvarer, velsmagene mad, og vil gerne give gæsten en spændende madoplevelse. HojerLive er meget stolte over at have ROS som partner. 

MARSK PØLSER

Marsk pølser har bevaret det gode gammeldags håndværk. Dette gør at alle deres produkter er hjemmelavede. De går ikke på kompromis med kvaliteten, og deres råvarer er derfor nøje udvalgt. De ved deres kunder lægger vægt på vægt på kvalitet, og nyder derfor godt af alle ders mange specialiteter. HojerLive glade for at have Marsk Pølser som partner.

MENUER

14. April 2018: Stegt Kalv

Stegt Kalv med kartoffel kompot og grillende gulerødder. Dertil sauce med citron og timian og friske urter.

RESTAURANT ROS

17. Februar 2018: Dansk Kalv

Dansk Kalv med urter, sauce med brunet smør,  marineret kål og nødder

RESTAURANT ROS

11. Marts 2017: Stegt unghane

Steg unghane med cremet perlebyg, vesterhavsost, persillepesto, syltede og grillede grøntsager.

RESTAURANT ROS

15. Oktober 2016: Marineret Grillet gris

Marineret Grillet gris med kartoffel kompot, persille creme, bagt løg og sauce med brunetsmør.

RESTAURANT ROS

28. Juli 2016: Grill aften Menu

Marskpølser står for grillen, hvor der grilles en masse lækkert kød. Tilbehør: friske kartofler og sommersalat.

MARSK PØLSER

17. Juni 2016: American Grill

Pulled Pork Servered med coleslaw og en hjemmelavet barbecue sauce til friske kartofler og årstidens salater.

MARSK PØLSER

21. April 2016: Irisk Stuvning

Idag serveres en lækker irsk stuvning med lam fra Marsken.

MARSK PØLSER

7. April 2016: And

Langtidsstegt andebryst

MARSK PØLSER

Ved fortsat at bruge hjemmesiden , accepterer du brugen af ​​cookies . more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close